OM JEANETTE FALCK

Jeanette Falck er et dansk smykkedesign som byder på enkel elegance, hvor sølv og forgyldt sølv kombineres med halvædelsten og perler i klassiske designs.

Jeanette Falck er selvlært smykkedesigner og har designet smykker siden 2008. I 2013 blev kollektionen designet i eget navn til. Den består nu af øreringe, halskæder og vedhæng.

Materialer

Smykkerne er fremstillet af 925s sølv eller min. 18 karat forgyldt 925s sølv med forskellige ædelstene eller perler. De gode materialer betyder at dine smykker holder i mange år.

Sociale Medier

Du kan følge med hos Jeanette Falck på både Facebook og Instagram – @jeanettefalckjewellery – Her opdaterer vi med nyheder, rabatkampagner mm.
Hvis du får lyst til at vise dit Jeanette Falck smykke frem for verdenen, så bliver vi meget glade hvis du tagger os #jeanettefalckjewellery

Smykkepleje

Smykker fra Jeanette Falck, kan holde i mange år hvis du passer på dem og behandler dem med omtanke. Følg derfor gerne vores råd.

  • Brug altid en blød klud til rengøring af dit smykke hvis det trænger til det. Brug gerne en smykkeklud som er beregnet til rensning af sølv.
  • Tag altid dine smykker af når du går i bad eller dyrker motion.
  • Undgå at dine smykker kommer i kontakt med parfume, creme og lignende produkter.
  • Når du ikke bruger dine smykker, så opbevar dem i en lufttæt pose eller smykkeæske. På den måde holder de sig blanke og pæne i længere tid.